Pad See-Ew - Rezance so sójovou omáčkou
Suroviny na prípravu receptu (pre 2-3 osoby) :
- 400 gramov širokých ryžových rezancov
- 200 gramov mäsa (kuracie alebo bravčové, prípadne krevety), ktoré si nakrájame na kúsky
- 300g kapusty, pokrájame si ju na asi 2 cm. dlhé kúsky
- 2 vajíčka
- 5 strúčikov cesnaku, ktorý si nadrobno nakrájame
- 3 polievkové lyžice oleja
Na dochutenie budeme potrebovať:
- 2 polievkové lyžice sójovej omáčky
- 2 polievkové lyžice ustricovej omáčky
- 4 čajové lyžičky cukru
- 4 čajové lyžičky octu
- 4 čajové lyžičky tmavej sójovej omáčky
Postup prípravy receptu:
- Na miernom ohni si rozohrejeme olej.
- Pridáme cesnak a mäso, restujeme kým je mäso tak napol hotové.
- Pridáme vajíčko a premiešame s mäsom, pár minút porestujeme.
- Do zmesi pridáme uvarené rezance a všetko dobre premiešame.
- Na záver pridáme kapustu a suroviny na dochutenie, premiešame a spolu porestujeme asi 2 minúty.
- Jednoduché a rýchle jedlo je pripravené. Môžeme servírovať.