Pad See-Ew - Rezance so sójovou omáčkou

Suroviny na prípravu receptu (pre 2-3 osoby) :

  • 400 gramov širokých ryžových rezancov
  • 200 gramov mäsa (kuracie alebo bravčové, prípadne krevety), ktoré si nakrájame na kúsky
  • 300g kapusty, pokrájame si ju na asi 2 cm. dlhé kúsky
  • 2 vajíčka
  • 5 strúčikov cesnaku, ktorý si nadrobno nakrájame
  • 3 polievkové lyžice oleja

Na dochutenie budeme potrebovať:

  • 2 polievkové lyžice sójovej omáčky
  • 2 polievkové lyžice ustricovej omáčky
  • 4 čajové lyžičky cukru
  • 4 čajové lyžičky octu
  • 4 čajové lyžičky tmavej sójovej omáčky

Postup prípravy receptu:

  1. Na miernom ohni si rozohrejeme olej.
  2. Pridáme cesnak a mäso, restujeme kým je mäso tak napol hotové.
  3. Pridáme vajíčko a premiešame s mäsom, pár minút porestujeme.
  4. Do zmesi pridáme uvarené rezance a všetko dobre premiešame.
  5. Na záver pridáme kapustu a suroviny na dochutenie, premiešame a spolu porestujeme asi 2 minúty.
  6. Jednoduché a rýchle jedlo je pripravené. Môžeme servírovať.